De kachel die bij jouw woning past

Bezoek onze showroom!

Wij helpen je graag verder met het uitzoeken van de perfecte kachel die wij vanzelfsprekend ook installeren!

Je bent van harte welkom in onze showrooms in Rosmalen en Drunen!

Ons assortiment bestaat o.a. uit de volgende merken: Altech, Charlton & Jenrick, Dovre, Jacobus, Jydepejsen, Olsberg, Spartherm en Wanders.

Let op! Onze showroom in Rosmalen is van 27 mei tot 5 juni gesloten. Onze showroom in Drunen is deze periode wel geopend.

Direct een GRATIS offerte!

Wilma zocht naar een kachel die uitstekend bij haar moderne woning past

Bij DSP Kachels zijn er al talloze mensen die bij ons langs zijn geweest om een prachtige kachel voor hun woning te laten installeren.

Daarbij is vrijwel iedereen volledig tevreden. Dit geldt ook voor Wilma. Zij was naarstig op zoek naar een kachel die uitstekend bij haar moderne woning paste. Het was zeker een slim idee om daarvoor contact met ons op te nemen. Wij hebben namelijk veel ervaring in het installeren van kachels en hebben inmiddels al duizenden klanten mogen helpen hiermee.

Lees hieronder verder over het verhaal van Wilma.

Houtkachel in woonkamer
Houtkachel met houtblokken

Samen met DSP Kachels werd de perfecte kachel uitgezocht

Wilma kwam langs in onze showroom en heeft toen meteen de kachel gevonden die ze precies in haar woning wilde hebben.

Wij hebben toen alles voor haar uitgezocht en nog diezelfde dag waren we bij Wilma thuis om een offerte op te stellen. DSP Kachels is namelijk één van de snelste bedrijven als het aankomt op service.

Wij vinden het belangrijk dat jij, net als Wilma, zo snel mogelijk tevreden bent met jouw nieuwe aanwinst.

DSP kachels kwam binnen mum van tijd langs

Nadat de offerte was getekend, zijn we zo snel mogelijk langsgekomen om de kachel bij Wilma te installeren. Dit is altijd in overleg, want wij vinden het belangrijk dat jij aanwezig bent tijdens het installatieproces.

Op die manier weet je zeker dat alles naar wens geïnstalleerd wordt. En dit was precies wat er bij Wilma gebeurde. Wij hebben alles netjes en snel geïnstalleerd, waardoor zij meteen kon genieten van haar nieuwe kachel.

Authentieke houtkachel
Authentieke kachel

Het installatieproces verliep soepel

Zoals gezegd was Wilma aanwezig tijdens het installatieproces en alles is naar wens verlopen.

Wij hebben de kachel netjes aangesloten en Wilma kon meteen gaan genieten van haar nieuwe aanwinst. Het installatieproces duurt meestal niet langer dan een uur, maar dit is altijd afhankelijk van de grootte van de kachel en hoe makkelijk deze te installeren is.

Daardoor kun je er altijd vanuit gaan dat wij zo snel mogelijk klaar zijn en jij weer met je dag door kunt gaan.

Het interieur van Wilma heeft een boost gekregen

Wilma is ontzettend tevreden met haar nieuwe kachel en heeft ons laten weten dat het interieur van haar woning een boost heeft gekregen.

Dit is precies wat wij graag horen, want dit betekent dat we weer iemand blij hebben gemaakt met onze prachtige kachels. Dit is wat Wilma precies zei over onze diensten:

“Ik was op zoek naar een kachel die uitstekend bij mijn moderne woning paste. DSP Kachels heeft mij hierin uitstekend geholpen en ik ben dan ook ontzettend tevreden met de kachel die ik heb gekocht.”

Als je net als Wilma op zoek bent naar een kachel die perfect bij jouw woning past, dan ben je bij DSP Kachels aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder met het uitzoeken van de perfecte kachel voor jouw woning.

Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij staan altijd voor je klaar.

Hoge houtkachel

Direct een GRATIS offerte aanvragen!

Supersnel aangevraagd!

Modern glass corner fireplace wall

Wij worden beoordeeld met een 5/5!