Kachel merken bij DSP

Bezoek onze showroom!

Wij helpen je graag verder met het uitzoeken van de perfecte kachel die wij vanzelfsprekend ook installeren!

Je bent van harte welkom in onze showroom in Rosmalen!

Ons assortiment bestaat o.a. uit de volgende merken: Altech, Charlton & Jenrick, Dovre, Jacobus, Jydepejsen, Olsberg, Spartherm en Wanders.

Direct een GRATIS offerte!

Ruim aanbod aan kachel merken

Bij DSP Kachels heb je keuze uit diverse kachel merken. Denk bijvoorbeeld aan Altech, Charlton & Jenrick, Dovre, Jacobus, Jydepejsen, Olsberg, Spartherm en Wanders. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteit en voordelen. Ben je benieuwd wat het beste in jouw situatie past? Neem dan contact met ons op.

Ons ruime assortiment kun je natuurlijk ook komen bekijken in onze kachel showroom in Rosmalen!

Brandende houtkachel
Brandende houtkachels

Duurzame houtkachel merken

Van oudsher wordt er vaak gedacht dat hout stoken slecht is voor het milieu. Dit valt bij onze kwalitatieve houtkachel merken gelukkig erg mee! In een moderne houtkachel wordt hout namelijk veel efficiënter verbrand. Daarnaast stoot hout veel minder koolmonoxide uit dan fossiele brandstoffen.

We raden natuurlijk aan om hout met een duurzaamheidskeurmerk te gebruiken. Dit zorgt er namelijk voor dat er nieuwe bomen aangeplant worden. Zo compenseer je het gekapte brandhout.

Kies voor een knusse winter

Een houtkachel installeren in jouw huis zorgt voor extra warmte en gezelligheid. Een houtkachel zorgt er ook voor dat je nooit in de kou hoeft te zitten, ook niet als toevallig de elektriciteit uitvalt van de centrale verwarming. Bovendien gaat er echt niets boven het knisperende geluid van het smeulende hout tijdens de koude winterdagen.

Benieuwd naar onze opties? Bij DSP Kachels vind je altijd een passende kachel in ons brede assortiment kachel merken. 

Grote houtkachel