Professionele kachel installatie

Bezoek onze showroom!

Wij helpen je graag verder met het uitzoeken van de perfecte kachel die wij vanzelfsprekend ook installeren!

Je bent van harte welkom in onze showroom in Rosmalen!

Ons assortiment bestaat o.a. uit de volgende merken: Altech, Charlton & Jenrick, Dovre, Jacobus, Jydepejsen, Olsberg, Spartherm en Wanders.

Direct een GRATIS offerte!

Kachel installatie

Ben je op zoek naar een professionele kachel installateur? Bij DSP Kachels hebben wij ruime ervaring in het vakkundig plaatsen van kachels en haarden. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe kachel veilig en efficiënt wordt geïnstalleerd.

Bij DSP Kachels hebben we veel ervaring met het installeren van verschillende soorten kachels. Of het nu gaat om een moderne houtkachel, een klassieke pellet kachel of een trendy gashaard – bij DSP Kachels hebben we de expertise om elke kachel perfect te plaatsen. 

Brandende houtkachels
Houtkachel in kamer

Bezoek onze showroom

In onze showroom in Rosmalen, nabij Den Bosch, vind je een ruim assortiment aan kachels en open haarden van diverse merken. Laat je inspireren door de prachtige ontwerpen en innovatieve technologieën die onze kachels te bieden hebben. 

Als onze showroom niet bij jou in de buurt is, hoef je niet te wachten om de perfecte kachel te vinden. Blader door ons assortiment kachels op onze website en plaats eenvoudig jouw bestelling online. 

Naast ons aanbod aan houtkachels, pellet kachels en gashaarden, vind je in onze showroom ook verschillende accessoires die de sfeer rond je kachel compleet maken. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij kiezen van de kachel die perfect aansluit bij jouw wensen en interieur.

Kachel laten installeren door ervaren installateurs

Bij DSP Kachels bieden we niet alleen een uitgebreid assortiment aan houtkachels en pellet kachels, maar nemen we ook de volledige installatie van jouw nieuwe kachel op ons. Indien gewenst installeren we de kachel bij jou thuis.

Bij het installeren van een kachel of haard staat veiligheid altijd voorop. Onze professionele kachelinstallateurs zorgen ervoor dat jouw nieuwe houtkachel, pellet kachel of open haard op de juiste manier wordt aangesloten en perfect functioneert. Als het noodzakelijk is, vervangen wij het rookkanaal direct. Is het bestaande rookkanaal nog in goede staat, maar is het nodig om geveegd te worden? Geen probleem! Hier draaien wij onze hand niet voor om.

Houtkachel met houtblokken
edilkamin-pellkamin2-12-thumbnail

Professionele open haard installateurs

Bij DSP Kachels streven we ernaar om een gezellige en warme woonruimte te creëren voor onze klanten. Naast het aanbieden en installeren van hoogwaardige houtkachels en pelletkachels, zijn we ook een betrouwbare partner als het gaat om het inbouwen van open haarden. 

In onze showroom vind je een uitgebreide selectie van verschillende soorten open haarden. Dit is de perfecte plek om inspiratie op te doen voor jouw eigen project. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de haard die het beste bij jouw interieur past. Daarnaast staat ons ervaren team van open haard installateurs klaar om jouw nieuwe haard op een professionele en veilige manier in te bouwen.

Neem direct contact op of bezoek onze showroom en ontdek samen met onze deskundige medewerkers de mogelijkheden voor jouw open haard.