Over ons

Bezoek onze showroom!

Wij helpen je graag verder met het uitzoeken van de perfecte kachel die wij vanzelfsprekend ook installeren!

Je bent van harte welkom in onze showrooms in Rosmalen en Drunen!

Ons assortiment bestaat o.a. uit de volgende merken: Altech, Charlton & Jenrick, Dovre, Jacobus, Jydepejsen, Olsberg, Spartherm en Wanders.

Let op! Onze showroom in Rosmalen is van 27 mei tot 5 juni gesloten. Onze showroom in Drunen is deze periode wel geopend.

Direct een GRATIS offerte!

Over DSP Kachels

Ben je op zoek naar een goede kachelspecialist die je kan helpen met het vinden van de beste deal? Dan ben je bij DSP Kachels aan het juiste adres.

Wij beschikken over een ruime ervaring in het aanbieden van kachels en we horen graag wat onze klanten nodig hebben. Daarnaast vind je bij ons veel keuze, zodat je altijd de juiste kachel kunt vinden. We streven ernaar om naar onze klanten te luisteren en hen de best mogelijke service te bieden.

Neem dus gerust contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt. Wij helpen je dan zo snel mogelijk verder.

Houtkachel in kamer
Moderne kachel

Een ruime ervaring in het aanbieden van kachels

In de eerste plaats is het belangrijk dat je weet dat DSP Kachels al ruime ervaring heeft in het aanbieden van kachels.

We zijn dan ook trots op onze kennis en ervaring die we in de loop der jaren hebben opgedaan. We weten dan ook precies wat er nodig is om de beste kachel te vinden voor onze klanten.

Daarnaast zijn we ook altijd op zoek naar nieuwe producten en diensten om ons aanbod te verbeteren. Zo kunnen we onze klanten altijd de beste service bieden.

Ontdek dit aspect van ons en nog veel meer door bij DSP Kachels langs te komen.

Bij ons vind je veel keuze

Ten tweede vind je bij ons een ruime keuze aan verschillende soorten kachels, zodat je altijd de juiste kunt vinden voor jouw woning of appartement.

We hebben bijvoorbeeld houtkachels, pelletkachels en gashaarden in ons assortiment. Daarnaast vind je ook verschillende soorten accessoires bij ons, zoals haardplaten en kachelpotten.

Heb je dus behoefte aan een nieuwe kachel of ben je toe aan een upgrade van jouw huidige kachel? Dan wordt het tijd om actie te ondernemen.

Houtkachel met houtblokken
Houtkachel met vuur

Er wordt altijd naar jou geluisterd

Als derde streven we ernaar om altijd naar onze klanten te luisteren. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met de service die we leveren en daarom staan we altijd open voor feedback.

Heb je bijvoorbeeld een vraag of opmerking? Door met ons in gesprek te gaan, kunnen we je beter van dienst zijn. We helpen je dan ook graag verder met al jouw vragen en opmerkingen.

Vind de beste deals

Tot slot kunnen we je ook helpen met het vinden van de beste deals. DSP Kachels staat bekend om zijn scherpe prijzen en daarom is het altijd verstandig om even bij ons langs te komen in onze showroom in Rosmalen of Drunen.

Tevens kun je online een offerte aanvragen, zodat je weet waar je aan toe bent. Wij helpen je dan zo snel mogelijk verder met al jouw vragen en opmerkingen.

Al met al kun je bij DSP Kachels terecht voor alle kachels. Wij beschikken over de kennis en ervaring die nodig is om je te helpen met het vinden van de beste deal. Neem dus gerust contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt. Op deze manier kunnen wij je altijd verder helpen.

Brandende houtkachel
winkel dsp kachels

DSP Kachels is onderdeel van DSP Dakdekkers

DSP Dakdekkers is een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Niet alleen hebben we ervaring in het plaatsen en repareren van daken, ook ligt onze expertise in schoorsteenrenovaties en het plaatsen van rookkanalen voor kachels

We merkten dat er steeds meer vraag kwam naar kachels, zeker met de torenhoge gas- en energieprijzen van tegenwoordig. Daarom zijn we ons gaan specialiseren in de verschillende typen kachels en het plaatsen hiervan. 

Ben je op zoek naar een kachel en woon je in (de buurt van) Den Bosch of Drunen? Kom dan zeker eens langs in een van onze showrooms in Rosmalen of Drunen! Woon je niet in de buurt, neem dan contact met ons op, dan sturen we gratis en vrijblijvend de gewenste informatie over de kachels uit ons assortiment. 

Direct een GRATIS offerte aanvragen!

Supersnel aangevraagd!

Modern glass corner fireplace wall

Wij worden beoordeeld met een 5/5!