Reviews

Bezoek onze showroom!

Wij helpen je graag verder met het uitzoeken van de perfecte kachel die wij vanzelfsprekend ook installeren!

Je bent van harte welkom in onze showrooms in Rosmalen en Drunen!

Ons assortiment bestaat o.a. uit de volgende merken: Altech, Charlton & Jenrick, Dovre, Jacobus, Jydepejsen, Olsberg, Spartherm en Wanders.

Let op! Onze showroom in Rosmalen is van 27 mei tot 5 juni gesloten. Onze showroom in Drunen is deze periode wel geopend.

Direct een GRATIS offerte!

Wat vinden onze klanten?

Hans
uit Den Bosch
Lees verder
"Ik ben echt heel erg tevreden met de service van DSP Kachels. Het contact was altijd fijn, en ik heb nu precies wat ik nodig had. Ik kan nu eindelijk genieten van de winter, en dat is precies wat ik nodig had."
Wilma
uit Rosmalen
Lees verder
"Ik was op zoek naar een kachel die uitstekend bij mijn moderne woning paste. DSP Kachels heeft mij hierin uitstekend geholpen en ik ben dan ook ontzettend tevreden met de kachel die ik heb gekocht."
Rachid
uit Kerkdriel
Lees verder
"Nadat ik bij DSP Kachels ben langsgaan, had ik een nieuwe houtkachel die zuinig is. Deze kachel heeft mij al heel wat euro's bespaard. Daardoor ben ik meer dan tevreden over de diensten van DSP kachels en raad ik ze zeker aan anderen aan."
Daroma
Lees verder
Ik ben super tevreden over het contact en de service van DSP Kachels! De installatie is ook super verlopen! Aanrader!
Lenny
Lees verder
Superservice en enorm vakkundig! Heel blij met de kachel en nadat ik de kachel heb gekocht zijn ze zelfs nog langs geweest om te laten zien hoe we het beste de kachel konden gebruiken!! Topbedrijf!!
Vorige
Volgende

Direct een GRATIS offerte aanvragen!

Supersnel aangevraagd!

Modern glass corner fireplace wall

Wij worden beoordeeld met een 5/5!