Kachel winkel

Filter op merk of type kachel

Ontdek de perfecte kachel voor jou thuis in onze showroom in Rosmalen

Ben je op zoek naar een kachelspecialist die je kan helpen bij het vinden van de juiste kachel? Dan ben je bij DSP Kachels aan het juiste adres! Wij verwelkomen je graag in onze showroom in Rosmalen, nabij Den Bosch. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan kachels en voorzien we je graag van persoonlijk advies. Met onze ruime kennis en ervaring in het aanbieden van kachels, weten we precies wat nodig is om de perfecte kachel te vinden die voldoen aan jouw wensen en interieur. Daarnaast installeren we ook graag de kachel bij jou thuis.

In onze showroom vind je een uitgebreide collectie aan kachels van topkwaliteit. Of je nu een traditionele houtkachel, klassieke pellet kachel of een moderne elektrische kachel zoekt, bij DSP Kachels hebben we voor iedereen de perfecte oplossing. Doordat wij een officiële dealer zijn van 14 hoogkwalitatieve kachelmerken, zit er met ruim 500 kachels altijd wel een bij die voldoet aan jouw wensen en verwachtingen. Ontdek kachels met verschillende stijlen en designs van merken zoals Wanders, Spartherm, Olsberg, Jydepejsen, Jacobus, Dovre, Charlton & Jenrick en Altech.

 

spartherm-lean-saphir-thumbnail
Winkel DSP Kachels zithoek

Onze showroom is niet zomaar een winkel voor houtkachels, pellet kachels en elektrische open haarden. Het is een winkel waar je geïnspireerd raakt van het brede scala aan kachels en waar onze specialisten je graag helpen bij het vinden van de perfecte kachel die aan al jouw wensen voldoet.

Wil je de warmte van onze showroom zelf ervaren? Bezoek dan onze winkel in Rosmalen en laat je inspireren door onze ruime keuze aan houtkachels, pellet kachels en elektrische haarden. Wij verwelkomen je graag om jou te voorzien van persoonlijk advies.