Energierekening omlaag brengen?

Bezoek onze showroom!

Wij helpen je graag verder met het uitzoeken van de perfecte kachel die wij vanzelfsprekend ook installeren!

Je bent van harte welkom in onze showrooms in Rosmalen en Drunen!

Ons assortiment bestaat o.a. uit de volgende merken: Altech, Charlton & Jenrick, Dovre, Jacobus, Jydepejsen, Olsberg, Spartherm en Wanders.

Let op! Onze showroom in Rosmalen is van 27 mei tot 5 juni gesloten. Onze showroom in Drunen is deze periode wel geopend.

Direct een GRATIS offerte!

Rachid wou zijn energierekening flink omlaag brengen

Rachid had altijd al het probleem dat zijn energierekening behoorlijk hoog was.

Hij probeerde verschillende manieren om dit te verminderen, maar zonder succes. Plotseling bleek een houtkachel een ideale optie te zijn. Dit komt doordat een houtkachel geen gas gebruikt en daardoor de energierekening laag blijft. Maar Rachid wist niet precies waar hij het beste deze soort kachel komen halen.

Daarnaast zijn er haast eindeloos veel houtkachels beschikbaar. Daardoor raakte hij van het ende dilemma in het andere dilemma verzeild.

Moderne kachel
Grote houtkachel

Een houtkachel die zuinig is werd door DSP Kachels aangeraden

Rachid besloot een aantal verschillende kachelzaken te bezoeken. Daar werd hij door een aantal mensen geadviseerd om naar DSP Kachels te gaan.

Deze zaak had al veel ervaring met het verkopen van houtkachels en daardoor kon Rachid erop vertrouwen dat hij bij deze zaak terecht kon voor advies. Bovendien was de prijs-kwaliteit verhouding hier erg goed.

Rachid besloot dan ook naar DSP Kachels toe te gaan. Hier kreeg hij een warm onthaal en werd er meteen duidelijk uitgelegd wat zijn mogelijkheden waren.

Ons team adviseerde hem om een compacte houtkachel aan te schaffen. Rachid was erg enthousiast en besloot deze kachel dan ook meteen te bestellen.

Met onze monteurs was het installeren zo verricht

Helaas beschikt Rachid over twee linkerhanden. Hierdoor was het niet mogelijk voor hem om de kachel zelf in elkaar te zetten. Dit was geen probleem voor DSP Kachels.

Zij beschikken namelijk over een eigen installatieteam dat de kachel voor Rachid in elkaar zette. Hierdoor werd het installeren een fluitje van een cent en had Rachid geen gedoe met het in elkaar zetten.

Houtkachel in woonkamer
Houtkachel met houtblokken

Rachid kreeg precieze uitleg over hoe de kachel gebruikt moest worden

Nadat het professionele team van DSP Kachels klaar was met het installeren van de kachel, kreeg Rachid nog een uitgebreide uitleg over hoe de kachel precies werkte.

Zo leerde hij onder andere hoe hij het beste hout kon gebruiken en wat de verschillende standen van de kachel precies betekenen.

Op deze manier kon Rachid direct aan de slag met zijn nieuwe kachel en hoefde hij niet lang te wachten totdat de kachel helemaal warm was.

Inmiddels zijn de energieproblemen van Rachid allang voorbij

Rachid is inmiddels al een aantal maanden verder en heeft zijn nieuwe kachel al flink getest.

Hij is erg tevreden met de kachel en heeft inmiddels ook een aantal euro’s bespaard op zijn energierekening.

Daarnaast is Rachid ook erg enthousiast over het feit dat hij nu geen gas meer hoeft te gebruiken. Dankzij de adviezen van DSP Kachels en het professionele installatieteam, zijn de energieproblemen van Rachid allang verleden tijd.

Ben je benieuwd wat Rachid exact te zeggen had? Je leest het hier:

“Nadat ik bij DSP Kachels ben langsgaan, had ik een nieuwe houtkachel die zuinig is. Deze kachel heeft mij al heel wat euro’s bespaard. Daardoor ben ik meer dan tevreden over de diensten van DSP kachels en raad ik ze zeker aan anderen aan.”

Wil je ook geld op jouw energierekening besparen? Kies dan net als Rachid voor DSP Kachels.

Houtkachel met vuur

Direct een GRATIS offerte aanvragen!

Supersnel aangevraagd!

Modern glass corner fireplace wall

Wij worden beoordeeld met een 5/5!