Houtkachel van DSP Kachels

Bezoek onze showroom!

Wij helpen je graag verder met het uitzoeken van de perfecte kachel die wij vanzelfsprekend ook installeren!

Je bent van harte welkom in onze showrooms in Rosmalen en Drunen!

Ons assortiment bestaat o.a. uit de volgende merken: Altech, Charlton & Jenrick, Dovre, Jacobus, Jydepejsen, Olsberg, Spartherm en Wanders.

Let op! Onze showroom in Rosmalen is van 27 mei tot 5 juni gesloten. Onze showroom in Drunen is deze periode wel geopend.

Direct een GRATIS offerte!

Hoe Hans via DSP Kachels een prachtige houtkachel liet installeren

Hans had al een tijdje rondgekeken naar een houtkachel die hij wilde laten installeren. De winter kwam er immers weer aan, en hij deze niet zonder warmte doorkomen.

Via DSP Kachels kwam hij in contact met de juiste leverancier, en samen werd gezocht naar de perfecte houtkachel voor zijn woning. De installatie verliep vlekkeloos, en Hans is erg tevreden over zijn nieuwe aanwinst.

Grote houtkachel
Brandende houtkachels

Samen met DSP Kachels werd gezocht naar de perfecte houtkachel

Hans had via DSP Kachels al een aantal verschillende houtkachels uitgezocht, maar kon niet tot een keuze komen.

Daarom besloot hij om met de experts van DSP Kachels in zee te gaan, en samen naar de perfecte houtkachel te zoeken. Hans had een aantal wensen, zoals een mooie design en een goede prijs-kwaliteit verhouding. DSP Kachels luisterde naar zijn wensen, en kwam met een aantal verschillende modellen.

Hans was direct enthousiast, en besloot om voor een van deze modellen te gaan.

DSP Kachels kwam langs om de kachel te installeren

Nadat Hans de keuze had gemaakt voor een houtkachel, werd er gezorgd dat de kachel zo snel mogelijk bij hem thuis zou worden afgeleverd.

DSP Kachels kwam langs om de kachel te installeren. Het installatieproces verliep erg soepel, en het resultaat was prachtig. Hans kon niet wachten om de kachel aan te steken, en de warmte van de vlammen te voelen.

Dit stelde hem dan ook zeker niet teleur: “Met DSP Kachels heb ik echt een topkeuze gemaakt. Het was fijn om samen naar een geschikte houtkachel te zoeken, en ik heb nu precies wat ik nodig had.” – Hans

Brandende houtkachel
Houtkachel met houtblokken

Na de installatie werd nog even nagebeld

DSP Kachels vond het belangrijk om na de installatie nog even contact op te nemen met Hans, om te kijken of alles naar wens was.

Hans was erg tevreden, en kon nu eindelijk genieten van zijn mooie nieuwe houtkachel. Daarnaast was hij ook erg blij met de service van DSP Kachels, en zou ze zeker aanraden aan anderen:

“Ik ben echt heel erg tevreden met de service van DSP Kachels. Het contact was altijd fijn, en ik heb nu precies wat ik nodig had.” – Hans

Hans komt de winter nu goed door

De winter is inmiddels in volle gang, en Hans komt er goed doorheen dankzij zijn nieuwe houtkachel.

Hij heeft geen moment spijt van zijn aankoop, en kan nu elke dag genieten van de warmte van de vlammen. Tevens heeft de kachel hem niet zoveel gekost, want bij DSP Kachels vind je enkel de beste deals.

“Ik kan nu eindelijk genieten van de winter, en dat is precies wat ik nodig had.” – Hans

Ben je ook enthousiast geworden? Kijk dan eens op de website van DSP Kachels, en laat je ook door hen adviseren over de perfecte houtkachel voor jouw woning.

Op deze manier weet je zeker dat je een goede keuze maakt, en kun je na de installatie meteen genieten van de warmte van de vlammen.

Hoge houtkachel

Direct een GRATIS offerte aanvragen!

Supersnel aangevraagd!

Modern glass corner fireplace wall

Wij worden beoordeeld met een 5/5!